Voor het zagen van beton, asfalt en steen hebben wij een zeer breed assortiment aan zaagmachines. Met deze machines kunnen wij elk gewenst project aan. Of het nu gaat om een zaagsnede van vijf centimeter diep, vijftig centimeter lang of een zaagsnede van dertig centimeter diep en honderd meter lang. Stubbe heeft voor ieder project het juiste gereedschap in huis.

Stubbe Waddinxveen is al meer dan 25 jaar specialist in asfaltzagen

Waarom Beton, Asfalt of Steen Zagen?

Er kunnen vele redenen zijn waarom u een stuk beton, asfalt of steen gezaagd wilt hebben. Hieronder staat een lijst met redenen waarom andere opdrachtgevers graag een stuk gezaagd wilden hebben.

  • Plaatsen van straatwerk

  • Plaatsen van grastegels tegen de zijkant van een asfalt- of betonweg

  • Het zagen van dilatatievoegen

  • Herinrichten bedrijven terrein

  • Plaatsen van detectielussen onder het wegdek

  • Het zagen van neggekanten

  • Sleuf in het asfalt vrij maken

  • Kabels/leidingen onder de weg plaatsen

  • Plaatsen van betonklinkers op een parkeerterrein

  • Het zagen van steen voor raam of deur sparingen

Heeft u een beton-, asfalt- of steenzaagklus? Neem dan contact op met Stubbe.

Stubbe is Zaag Specialist Omdat:

Stubbe stelt hoge kwaliteits eisen bij het zagen van asfalt

Kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk tijdens het asfaltzagen. Het gebruik van verkeerde machines of verkeerd gebruik van de juiste machines kan dramatische gevolgen hebben. Bedenkt u maar eens hoeveel tijd en geld het kan kosten als een bedrijf door een fout een leiding of detectielus doorzaagt.

Stubbe heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met het zagen van asfalt. In die 25 jaar tijd is een interne opleiding opgezet om nieuw personeel op te leiden. Ook worden alle machines en het gereedschap intern onderhouden. Dit is de enige manier om 100% zeker te weten dat het voldoet aan de hoge kwaliteits eisen van Stubbe.

Heeft u een beton-, asfalt- of steenzaagklus? Neem dan contact op met Stubbe.

Snelheid

Met 25 jaar ervaring beseft Stubbe een ding heel goed. Asfaltzagen betekend in veel gevallen spoedwerk. Omdat er een leiding onder het wegdek is gesprongen bijvoorbeeld. Daarom heeft Stubbe als een van de weinige bedrijven altijd een asfaltzaagmachine klaar staan om uit te rijden. Dus als u een spoed geval heeft staat Stubbe voor u klaar.

Heeft u een spoedgeval? Bel dan direct
010 - 209 8009

Hoe het Zaagproces werkt? Hieronder een Voorbeeld

Asfaltzagen: Hoe werkt het?

Het zagen in asfalt gebeurd met een speciale asfaltzaagmachine, een speciaal gefabriceerd diamanten zaagblad en accuraat gespoten wegenlijnen.

Er worden wegenlijnen gespoten op het asfalt om aan te geven waar gezaagd moet worden. Een asfaltzaagmachine zaagt vervolgens over de lijn heen om het asfalt los te maken. Het asfalt wordt verwijderd en het zaag werk is gedaan. In de meeste gevallen betekend dit dat een ander bedrijf aan de slag kan met bijvoorbeeld het leggen van een stroomkabel of het plaatsen van betonklinkers.

Asfaltzaagmachine

Asfaltzaagmachine

Het zagen van asfalt vereist een speciale en zeer krachtige zaagmachine, een asfaltzaagmachine. Een asfaltzaagmachine zorgt voor een enorm snelle rotatie van het zaagblad. Dit is nodig want, anders gaat de zaag niet door het asfalt heen. Een asfaltzaagmachine is altijd diesel aangedreven, omdat een elektrische machine niet genoeg kracht kan genereren. Daarnaast zit er een grote watertank in de machine om het zaagblad te koelen. Zonder deze koeling wordt het blad in enkele minuten bot en dit kan tot beschadigingen van het asfalt lijden.

Zaagblad

Een zaagblad voor het zagen van asfalt

Om asfalt te zagen is altijd een speciaal gefabriceerd diamanten zaagblad nodig. Het zaagblad komt namelijk onder enorme druk te staan tijdens het zagen in asfalt. Veel meer druk dan tijdens het zagen in andere materialen. Om die druk aan te kunnen worden de zaagbladen onder speciale omstandigheden gemaakt.

Daarnaast zijn de zaagtanden van diamant. Diamant is vrijwel de hardste stof op aarde en een absolute noodzaak om door het taaie asfalt te zagen. Helaas vervliegt diamant als het te warm wordt. Door de enorme rotatiesnelheid van het zaagblad wordt het blad in enkele seconden te warm. Daarom is er in een asfaltzaagmachine een grote watertank ingebouwd. Vanuit de tank wordt water naar het zaagblad geleid om deze constant gekoeld te houden. Hierdoor vervliegt het diamant niet en kan het zaagblad aan het werk blijven.

Stubbe kan ieder Beton, Asfalt of Steen zaagproject aan. Via het offerteformulier kunt u een offerte aanvragen. Liever direct contact? Dat kan natuurlijk ook! Nog niet helemaal overtuigd? Op de site staan een aantal voorgaande projecten die Stubbe heeft uitgevoerd.