Betonboren, Asfaltzagen en Betonzagen Specialist in Rotterdam en Zuid Holland

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonboren, asfaltzagen, betonzagen, frezen en slopen van beton of andere steenachtige materialen? Stubbe Waddinxveen is u graag overal in Nederland van dienst met boor-, zaag-, frees- en sloopwerk. In grote steden zoals Rotterdam en Den Haag, maar ook in kleinere plaatsen.

Ons professionele, gediplomeerde personeel werkt altijd met top kwaliteit gereedschap om u gegarandeerd het beste eindresultaat te geven. Vele tevreden klanten gingen u al voor.


Waarom Stubbe Waddinxveen?

 • Professioneel en gediplomeerd personeel
 • Top kwaliteit gereedschap
 • VCA gecertificeerd
 • Al meer dan 30 jaar ervaring
 • Oog voor veiligheid, kwaliteit en milieu

Maak kennis met ons veelzijdige dienstenpakket

Stubbe is gespecialiseerd in het boren, zagen, frezen en slopen van beton en steenachtige materialen. Heeft u een project van een dag of een klus van een jaar? Stubbe staat open voor al uw wensen en projecten.

Boren/betonboren

Heeft u ons nodig voor een boorklus in asfalt, beton, glas, steen, hardsteen of natuursteen? Stubbe boort in huizen, bedrijfspanden, dammen, bunkers en tunnels. De dieptes en diameters bepalen we in overleg. U kunt bij ons terecht voor het betonboren van een klein gat van 6 millimeter breed en 10 centimeter diep. Maar ook een groot gat van 900 millimeter breed en 150 centimeter diep boren we voor u.

Een gat boren is soms nodig om:

 • Leidingen door te voeren
 • Ventilatieroosters te plaatsen
 • Afzuigsystemen te plaatsen
 • Rioleringsstelsels aan te leggen
 • Doorvoeren in wanden of vloeren kwijt te kunnen
 • Heipalen in de grond te slaan
 • Kattenogen in de weg te plaatsen

Wij boren in heel veel verschillende soorten beton, asfalt en steen. Doordat ieder materiaal anders is, heeft ieder materiaal ook een speciale behandeling nodig. Dankzij diverse gereedschappen, machines en heel veel kennis is het boren van gaten door Stubbe zo gedaan.

Wij boren onder andere in:

 • Asfalt
 • Steen
 • Standaard beton
 • Gewapend beton
 • Voorgespannen beton
 • Gepolijst beton

Zagen, asfaltzagen of betonzagen

Wilt u zaagwerkzaamheden aan ons uitbesteden? Door te zagen in een muur, vloer of wand is het mogelijk een strook vrij te maken of te verwijderen. Hierbij maakt het niet uit of het om een zaagsnede van enkele centimeters diep en lang gaat of om een zaagsnede van enkele kilometers lang. Wij zagen zowel in de materialen beton, asfalt als steen.

Na het zagen is uw ruimte bijvoorbeeld te gebruiken voor:

 • De aanleg van leidingen
 • Het maken van openslaande deuren
 • Het plaatsen van trappen

Asfaltzagen doen wij altijd voor u met een speciale asfaltzaagmachine, passend bij uw project. Voor het zagen van beton, asfalt en steen hebben wij een zeer breed assortiment aan zaagmachines. We gebruiken daarnaast een speciaal gefabriceerd diamanten zaagblad en werken met accuraat gespoten wegenlijnen. Door onze efficiënte werkwijze brengen we elk door u gewenst project tot een goed einde.

Frezen

Op zoek naar een bedrijf om freeswerkzaamheden uit te laten voeren? Frezen is het maken van een strook in materiaal. Sleuven, groeven of randen in beton of andere gesteenten, maken wij eenvoudig voor u. Het frezen in een wand of vloer, komt van pas bij de aanleg van elektra, CV- en waterleidingen. Ook bij de aanleg van vloerverwarming is frezen een veelvuldig toegepaste werkzaamheid.

Frezen komt dus van pas bij:

 • De aanleg van elektra
 • De aanleg van CV-leidingen
 • Het aanleggen van waterleidingen
 • Het plaatsen van vloerverwarming

Slopen

Wilt u meer ruimte in uw huis of bedrijfspand creëren? Vakkundig een vloer, muur of wand laten verwijderen? Ook daarvoor neemt u contact op met Stubbe. Geen sloopproject is ons te groot. Met kranen en hamers slopen wij snel en efficiënt een compleet kantoorcomplex.

Ieder huis of pand is anders en ieder sloopproject ook. U heeft vast specifieke wensen. Wij passen ons graag aan uw wensen aan.
Vindt u het bijvoorbeeld prettig als overlast tot een minimum beperkt wordt? Stubbe kan zonder stof en trillingen werken om overlast tot een minimum te beperken. U staat centraal, samen met uw wensen.

Zagen, slopen, boren en frezen is voor iedereen

Bent u een particulier, bedrijf, gemeente of waterschap? Het maakt voor ons niet uit wie u bent of waarom u ons nodig heeft. In het verleden hebben wij boor-, zaag-, frees-, en sloopwerk uitgevoerd voor diverse klanten. Wij staan klaar voor alle:

 • Particulieren
 • Gemeenten
 • Bedrijven
 • Waterschappen

Betonboren, betonzagen of asfaltzagen overal in Nederland

Heeft u onze expertise nodig in Rotterdam, Den Haag of Utrecht? Voor betonboren Zuid-Holland, betonzagen Utrecht of asfaltzagen Rotterdam, moet u bij Stubbe zijn. Onze boor-, zaag-, frees-, en sloopwerkzaamheden zijn toegankelijk door heel Nederland.

Een greep uit onze werkzaamheden:

 • Betonboren Rotterdam, betonzagen Rotterdam, asfaltzagen Rotterdam
 • Betonzagen Den Haag, betonboren Den Haag, asfaltzagen Den Haag
 • Asfaltzagen Utrecht, betonboren Utrecht, betonzagen Utrecht
 • Betonboren Zuid-Holland, betonzagen Zuid-Holland, asfaltzagen Zuid-Holland

Daarom kiest u voor Stubbe

Er zijn vele redenen te noemen, waarom kiezen voor de werkzaamheden van Stubbe een goed idee is. Hecht u veel waarde aan veiligheid, kwaliteit en milieu? Deze drie aspecten in combinatie met maatwerk en specialisme staan bij Stubbe hoog in het vaandel.  

Veiligheid staat voorop

Wilt u dat uw project een veilige uitvoering krijgt? Onze klussen worden altijd op een veilige manier uitgevoerd. De veiligheidsstandaarden zijn zeer hoog. Wij zijn VCA gecertificeerd en al onze professionele medewerkers zijn gediplomeerd.

Werkzaamheden met een resultaat van hoge kwaliteit

Bij Stubbe stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van het werk dat we uitvoeren. Met meer dan 25 jaar ervaring, is het mogelijk om altijd werk van hoge kwaliteit te leveren. De eigen werkplaats voor het onderhoud van machines en gereedschappen, draagt daar ook aan bij. Door zelf het onderhoud uit te voeren, blijven de machines en het gereedschap in topconditie.

Rekening houdend met het milieu

Wij houden rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Het afvoeren en recyclen van puin dat vrijkomt bij het slopen, zagen, frezen en boren is hier onderdeel van.

Wij staan open voor maatwerk

Bent u op zoek naar maatwerk? Een reden om voor Stubbe te kiezen is de veelzijdigheid van ons bedrijf. Uw wensen staan altijd centraal en ons aanpassingsvermogen is zeer groot.
Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij zelfs in staat om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Gespecialiseerd personeel

Wilt u graag professionals inhuren voor uw klus? Al het personeel van Stubbe is gediplomeerd en zeer vakbekwaam. Stubbe verzorgt intern de opleiding van het personeel. Gedurende enkele jaren leiden wij het personeel op. Vervolgens is er een jaarlijkse bijscholing. Hierdoor kunnen wij altijd met de meest nieuwe methoden en technieken werken en het beste resultaat aan u te garanderen.

Overal in Nederland

Waar heeft u boor-, zaag-, frees- of sloopwerk nodig? De werkzaamheden van Stubbe vinden plaats door heel Nederland. Dankzij ons brede werkgebied, hebben we inmiddels een groot portfolio opgebouwd met projecten door heel het land. Van zaagwerkzaamheden in de Maastunnel tot het boren van gaten voor heipalen in Bodegraven en draadzagen in Zaandam.

Prijsberekening

Bent u benieuwd wat de door u gewenste klus u gaat kosten? De prijs die u betaalt voor een bepaald project, zoals betonboren, betonzagen of asfaltzagen, hangt af van diverse aspecten. Bijvoorbeeld de benodigde voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin. Vantevoren weten waar u aan toe bent? Wij spreken altijd vooraf een redelijke prijs met u af.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor betonboren, betonzagen of asfaltzagen ontvangen? U vraagt vrijblijvend een offerte aan voor zagen, slopen, boren en frezen.

Geef aan welk materiaal er gezaagd, geboord, gesloopt of gefreesd moet worden. Kies de gewenste plaats en vul vervolgens uw contactgegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons boor-, zaag-, frees- en sloopwerk? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Telefoon: 010 - 209 8009
E-mail: info@stubbe-waddinxveen.nl

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor betonboren, betonzagen, asfaltzagen, frezen of slopen?
De prijs voor een bepaald project hangt af van diverse aspecten. Bijvoorbeeld de benodigde voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin. Vantevoren weten waar u aan toe bent? Wij spreken altijd vooraf een redelijke prijs met u af. Vraag een offerte aan als u wilt weten wat de door u gewenste klus u gaat kosten.

Ik ben op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in boren, zagen, frezen en slopen. Kan ik bij jullie terecht?
Ongeacht wie u bent, wat uw woonplaats is, of waarom u ons nodig heeft, bij u ons bent u altijd aan het juiste adres voor boor-, zaag-, frees-, en sloopwerk. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor:

 • Particulieren
 • Gemeenten
 • Bedrijven
 • Waterschappen

Wat is jullie werkgebied?
Stubbe werkt door heel Nederland. In veel grote plaatsen hebben wij al projecten tot uitvoering gebracht. Wij zijn veel werkzaam in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Betonboren Rotterdam, betonzagen Rotterdam, asfaltzagen Rotterdam.
 • Betonzagen Den Haag, betonboren Den Haag, asfaltzagen Den Haag.
 • Asfaltzagen Utrecht, betonboren Utrecht, betonzagen Utrecht.

Hoe werkt betonboren?

 1. Wij beginnen met een vooronderzoek naar het materiaal. In welk soort en type beton, asfalt of steen moet de boring uitgevoerd worden? Dat onderzoeken we.
 2. Naar aanleiding van deze inspectie wordt vastgesteld welk gereedschap er nodig is voor de boorklus.
 3. Aan de hand van de maatvoering boren we de gaten met een diamantboor.
 4. Na het boren is het de taak van een andere partij om bijvoorbeeld een leiding door te voeren.

Hoe werkt asfaltzagen?

 1. Door middel van wegenlijnen op het asfalt te spuiten, geven we eerst aan waar gezaagd moet worden.
 2. Met een speciale asfaltzaagmachine zagen we daarna over de lijn om het asfalt los te maken.
 3. Het asfalt wordt als laatste verwijderd.
 4. Een ander bedrijf gaat aan de slag met vervolgwerkzaamheden, zoals stroomkabels leggen of betonklinkers plaatsen.